Vill du uppleva Vietnam utan att lämna ditt vardagsrum? Tack vare den moderna tekniken kan du nu njuta av detta vackra lands alla sevärdheter och ljud direkt från ditt eget hem. Med några få enkla klick kan du förflyttas till Ho Chi Minh City eller Hanoi på ett ögonblick och uppleva allt som Vietnam har att erbjuda. Så vad väntar du på? Börja utforska redan i dag!

Se Vietnamesisk travel vlogs

Ett av de bästa sätten att virtuellt uppleva Vietnam är att titta på resevloggar. Det finns massor av fantastiska vloggare där ute som redan har gjort allt arbete åt dig och dokumenterat sina resor i detalj. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, slappna av och njuta av showen. En av våra favoriter är What the Pho:

Promenadrundturer

För den oinvigde låter det säkert konstigt. Ska man titta på en promenad? Men för dig som saknar atmosfären och ljuden mest så är detta kanske det bästa tipset. Du kan ha dessa på och bli transporterad till gatans och stadens alla ljud. Himmelskt!

https://www.youtube.com/watch?v=HbHAMzv1bUs

Mat-videos

Mat är en stor del av den vietnamesiska kulturen, och finns det något bättre sätt att få en smak av den än att titta på matvideor? Från gatumat till traditionella rätter – du kan uppleva alla smakerna i Vietnam utan att ens lämna köket. Vår favoritmatkanal är Mark Wiens (som dock reser över hela världen). Kolla in honom här:

Så där har du det – fem enkla sätt att uppleva Vietnam utan att lämna vardagsrummet. Oavsett om du gillar vloggning, vandring eller matupplevelser har vi allt du behöver. Så vad väntar du på? Börja utforska!

-slut-

Vietnamesiskt kaffe är ett utmärkt sätt att